Reanimatiecursussen

Elke seconde telt bij een hartstilstand. Door een aantal uur te investeren in een reanimatiecursus, kun je jaren aan iemands leven toevoegen. Onder begeleiding van een instructeur leer je hoe je een harstilstand herkent en wat je moet doen als iemand bewusteloos is.  

In slechts 2 uur leer je reanimeren en een AED te bedienen in de cursus Reanimatie en AED voor volwassenen. Het reanimeren van baby’s en kinderen gaat op een andere manier dan bij volwassenen. Wil je ook meteen de allerkleinsten kunnen helpen? Kies dan voor de complete reanimatiecursus. Wil je naast reanimeren ook alle andere eerste hulpvaardigheden onder de knie krijgen? Schrijf je dan in voor een EHBO-cursus inclusief reanimatie bij Safety Company Drenthe.

Wil je liever met jouw familie, vrienden of collega’s in groepsverband oefenen? Neem dan hier contact op voor de mogelijkheden.

AED aanschaffen

Bij Safety Company Drenthe kunnen ook AED’s worden ingekocht. We hebben een een uitgebreid assortiment met merken zoals bijvoorbeeld Defibtech en Samaritan.

AED onderhouden

In aanvulling voeren wij in Noord-Nederland onderhoud uit aan de AED’s. Dit wordt jaarlijks gedaan door een onze ervaren onderhoudsmedewerker. De AED wordt gecontroleerd aan de hand van een zogenaamde ‘Compliance Checklist’. Na goedkeuring krijgt het apparaat een sticker met de keuringsdata. Zo kan jullie organisatie vertrouwen op een complete en professionele onderhoudsbeurt van de AED.

De AED’s van jouw organisatie voeren wij in onze database in. Zo hebben wij continu inzicht in wanneer zij moeten worden gecontroleerd. Onze planning neemt tijdig contact op om een onderhoudsafspraak te maken. Op die manier heb je hier zelf geen enkel omkijken naar en ben je altijd verzekerd van een optimaal werkende AED.